ERC obre precampanya a Sants-Montjuïc amb Antonio Baños com a convidat Aquest dimarts a les 19.30 h el periodista i exdiputat de la CUP acompanya el candidat republicà a l'alcaldia, Alfred Bosch, en un acte al centre cívic Cotxeres

▼ Descarrega

La sala d’actes del centre cívic Cotxeres de Sants és l’escenari escollit per Esquerra Republicana de Barcelona per convidar, per primera vegada, el periodista i excap de files de la CUP Antonio Baños, a un acte polític amb la mirada posada en les eleccions municipals de maig de l’any que ve. Amb el títol ‘Dues mirades i una ciutat’ Baños i el candidat d’ERC a l’alcaldia, Alfred Bosch, mantindran un diàleg en públic aquest dimarts 26 de juny a partir de les 19.30 h.

El d’aquest dimarts és el segon dels diàlegs que protagonitza el candidat republicà després que la setmana passada va comptar amb l’economista expert en infraestructures i exdiputat al Parlament, Germà Bel, en una sessió sobre la Sagrera i les obres ferroviàries inacabades. En aquesta ocasió el col·loqui entre Alfred Bosch i Antonio Baños es planteja com un debat general sobre el model de ciutat.

El candidat republicà ha escollit per aquesta trobada un dels territoris de Barcelona on la seva formació ha obtingut millors resultats electorals darrerament. En l’última cita a les urnes, la del 21 de desembre, Esquerra va ser la força més votada en el conjunt del districte de Sants-Montjuïc, i va guanyar als barris d’Hostafrancs, Sants, Sants-Badal, la Bordeta i el Poble Sec.

La participació de Baños en aquest diàleg amb Alfred Bosch o en altres possibles actes polítics no implica la inclusió del periodista en la llista que Esquerra presenti a les eleccions municipals, segons han apuntat fonts del partit a Ràdio Hostafrancs.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*