Presentació del llibre ‘Del Mississipí al Llobregat’

Aquest dijous, 28 de juny a les 19.30 h, tindrà lloc presentació del llibre ‘Del Mississipí al Llobregat’ (Edicions Carena), novel·la històrica que abasta des de la Revolució Industrial fins a la postguerra. L’obra presenta la història d’una familia catalana que viu els canvis de la Catalunya rural i com a la ciutat. Explica com les fàbriques van colonitzar primer els horts de Sants i després van anar remuntant el Llobregat.

Es tracta del primer text publicat per Sendu Petit, un escriptor santsenc que aprofita la novel·la per recuperar referències i arrels familiars d’un passat a cavall de Barcelona i la Catalunya interior.

La presentació del llibre es farà a la llibreria Barra Lliure, situada al carrer Riego núm. 13 (plaça Osca) i anirà a càrrec dels periodistes Marta Rosès i Jesús Martinez.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*