Acte central del ‘Correllengua’, aquest dissabte a l’Espanya Industrial Enguany es commemora el 20è aniversari de la iniciativa organitzada per les entitats en favor de la llengua catalana

▼ Descarrega

El Correllengua, iniciativa popular que se celebra cada any en els territoris de parla catalana amb l’objectiu de fomentar l’ús social del català en tots els àmbits, celebra enguany el seu 20è aniversari a Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Per aquest motiu en l’edició d’enguany les activitats d’arreu dels Països Catalans començaran i acabaran als nostres barris. El parc de l’Espanya Industrial acollirà els actes centrals aquest dissabte 30 de juny, des de les 10 h fins a la nit.

El motiu que han triat els organitzadors en aquesta ocasió és la Nova Cançó, recordant el va representar aquell moviment en la lluita contra el franquisme i el paral·lelisme amb la situació política actual.

A Sants, Hostafrancs i la Bordeta, l’organització del Correllengua va a càrrec del Secretariat d’entitats. L’acte central del Correllengua 2018 comptarà amb la participació, entre d’altres, dels artistes Cesk Freixas, Quico Pi de la Serra, Núria Feliu, Pau Alabajos, Gemma Humet, Marcel Pich, Ivette Nadal i Meritxell Nadal.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*