‘Del Mississipí al Llobregat’, una novel·la històrica per descobrir Sendu Petit Un llibre de ficció farcit de referències personals i familiars de l'autor, Joaquim Bosch, a la Catalunya Central i al barri de Sants

‘Del Mississpí al Llobregat’ és la primera novel·la de Sendu Petit, pseudònim de l’autor, veí del barri de la Bordeta i narrador d’un relat que és ficció però que està farcit de personatges i vivències que formen part de la història familiar i personal de l’escriptor. El llibre abasta el temps que va des de la revolució industrial fins a la postguerra. L’autor discriu un temps de pau incerta, de guerra cruel o de postguerra miserable, un temps sovint ambientat pel fum de les xemeneies i pel soroll telers de la indústria tèxtil. A pagès i a ciutat,  al pla de Bages o Sants. L’autor, Joaquim Bosch, acompanyat per la periodista Marta Rosés, va presentar aquesta seva primera novel·la el passat 28 de juny a la llibreria Barra/Llibre, de la plaça Osca. Ràdio Hostafrancs n’ha estat testimoni.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*