Sorteig de 3 entrades dobles per al Concert de l’Orfeó Atlàntida Els participants han d'enviar WhatsApp o correu electrònic i els guanyadors podran assistir gratis aquest diumenge a l'estrena del 'Rèquiem' de Cherubini

▼ Descarrega

LOrfeó Atlàntida i Ràdio Hostafrancs posen a disposició dels oients de l’emissora 3 entrades dobles per al concert que la formació coral oferirà aquest diumenge 8 de juliol, a les 19 h a l’església de Santa Maria de Sants (plaça Benet i Moixí). Serà la primera vegada que l’Orfeó presentarà al districte de Sants-Montjuïc el ‘Rèquiem en do menor’ de Luigi Cherubini, l’última obra que els cantaires d’Hostafrancs han incorporat al seu repertori.

El preu de l’entrada al concert és de 10 euros però els oients i seguidors de Ràdio Hostafrancs poden optar a tenir dues entrades gratis enviant un missatge de WhatsApp al 618 32 52 96 o un correu electrònic a info@radiohostafrancs.cat. Les persones que vulguin participar en el sorteig disposen de temps fins a les 22 h de dijous 5 de juliol i han d’incloure en el missatge el seu nom i cognoms. Els guanyadors de les entrades dobles rebran un missatge de Ràdio Hostafrancs aquest divendres i diumenge, el dia del concert, podran recollir les localitats que estaran reservades al seu nom a la mateixa església de Santa Maria de Sants.

ENVÍA MISSATGE DE WHATSAPP PER PARTICIPAR

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*