Adéu a les barraques dels solars del carrer Tarragona Una empresa especialitzada neteja els terrenys que han estat ocupats durant mesos per persones sense sostre

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/adeu-a-les-barraques-dels-solars-del-carrer_md_27043342_wp_1.mp3″]

Els veïns dels carrers Tarragona i Consell de Cent han comprovat amb satisfacció com, aquest divendres al matí, operaris d’una empresa especialitzada en la neteja de solars començaven a actuar al terreny que fa cantonada entre aquestes dues vies i que, en els darrers mesos ha estat ocupat per grups de persones que hi havien construït barraques i acumulaven ferralla i altra mena de deixalles. Es tracta d’un dels dos solars del carrer Tarragona que s’havien convertit en assentaments de persones sense sostre i que han estat motiu de preocupació creixent per part dels veïns.

Aquest divendres, ja sense persones que ocupessin el solar de Tarragona-Consell de Cent, un vehicle pala ha enderrocat les barraques que hi havia a l’interior mentre operaris de l’empresa contactada han tapiat la porta d’accés que els ocupants del solar havien improvisat des del carrer Tarragona.

L’Associació de Veïns ha recollit queixes en els darrers mesos i tant l’entitat veïnal com el Districte han fet gestions per fer reaccionar les empreses propietàries d’aquests solars instant-los a resoldre la situació.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*