Afectacions al trànsit del lateral mar de la Gran Via amb Plaça Espanya Fins al 7 de setembre es fan obres de millora de la xarxa de distribució d’aigua

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/afectacions-al-transit-del-lateral-mar-la_md_27614759_wp_1.mp3″]

Amb motiu de treballs de millora de la xarxa d’Aïgues de Barcelona, del 4 d’agost al 7 de setembre hi ha afectacions en la circulació del lateral mar de la Gran Via de les Corts Catalanes en el tram comprès entre el carrer Mèxic i la plaça Espanya. Les obres es realitzen en dues fases per reduir al mínim els efectes sobre la circulació en un tram de la Gran Via per on passen 18 línies de bus i milers de cotxes cada dia.

En la primera fase, programada del 4 al 17 d’agost, es treballarà en el tram de la Gran Via comprès entre el c. Mèxic i el pas de vianants situat a l’inici de la cobertura del túnel que passa sota la pl. Espanya . Per dur a terme els treballs, es crearà un pas de vianants provisional sobre la calçada fet que implicarà la reducció del lateral de la Gran Vía a un únic carril.

En la segona fase, que tindrà lloc del 18 d’agost al 7 de setembre, els treballs se centraran en el tram de la Gran Via comprès entre el pas de vianants anteriorment citat i la pl. Espanya. En aquesta fase, es desmuntarà el pas de vianants provisional per la calçada i es desplaçarà uns metres abans la parada de bus que hi ha tot just abans de la plaça.

En total les afectacions al trànsit de lateral de la Gran Via s’allargaran del 4 al 24 d’agost mentre que les obres continuaran fins el 7 de setembre.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*