Preocupació veïnal per l’ús de l’edifici de l’escola Sant Vicent de Paül L’Associació de Veïns demanarà informació al Districte sobre els moviments observats en els darrers dies al centre que, segons alguns testimonis està acollint menors conduïts per agents dels Mossos d’Esquadra

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/preocupacio-veinal-per-l-us-l-edifici-l-escola_md_27741414_wp_1.mp3″]

L’ús que pugui tenir a partir d’ara l’edifici de l’escola de Sant Vicenç de Paül, que va deixar de funcionar com a centre educatiu de primària el mes de juny passat, preocupa els veïns de l’entorn ja que des de fa alguns dies i segons alguns testimonis s’hi han observat moviments de menors conduïts a l’edifici per agents dels Mossos d’Esquadra. La manca d’informació ha disparat els comentaris i les especulacions a les xarxes socials. La impressió d’alguns veïns de la zona és que l’antiga escola s’hauria habilitat com a centre d’acollida de menors, però de moment, en ple mes d’agost, no hi ha informació contrastada amb els responsables del Districte, que – tot i tractar-se d’un equipament privat – han mostrat interès en fer un seguiment sobre el futur de l’edifici.

El president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz, ha demanat “paciència” i “deixar especulacions que puguin causar angoixa als veïns” a través del grup de Facebook amb més nombre d’hostafranquins. L’Associació intentarà obtenir informació per part dels responsables del Districte sobre l’ús que s’està donant al conegut popularment com col·legi de les monges d’Hostafrancs.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*