L’Espanya Industrial, escenari central de la Festa Major de Sants Dissabte 18, a partir de les 20.00 h, pregó a càrrec de Gemma Deusedas, actriu del ‘Polònia’. Dilluns 20, actuacions musicals i lliurament de premis del concurs de carrers

 

El ball de gegants, actuació de la banda de majorets del Triangle De Sants, dels Tabalers de Sants i el pilar de castells a càrrec dels Castellers de Sants seran el punt d’arrencada, dissabte 18 d’agost, de la Festa Major de Sants. Serà a partir de les 19.30 h. al Parc de l’Espanya Industrial que, com cada any, acollirà bona par dels actes unitaris de la celebració. A les 20.00 h, l’actriu Gemma Deusedas, membre de l’equip del programa ‘Polònia’ de TV3 farà el pregó de la Festa Major de Sants. Deusedas està vinculada a l’escola Proa del barri de la Bordeta, com a alumna primer i ara com a docent del programa de teatre.

Música i lliurament de premis als carrers: dilluns 20 

Dilluns 20 d’agost serà una jornada important en l’agenda de la Festa Major de Sants al parc de l’Espanya Industrial. Entre les 17.30 i les 19.00 h, ballada de sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat. Tot seguit, de 19.00 a 20.00 h, concert de música rock a càrrec de ‘El Sobrino del Diablo’, un grup encapçalat pel guitarrista i cantant Juan Gómez. El

repertori d’aquest grup inclou peces dels seus darrers treballs discogràfics així com versions de grups tan diferents com The Who, Led Zeppelin, Simon & Garfunkel o The Police.

A les 20.00 h de dilluns, acabada l’actuació musical, l’Espanya Industrial serà escenari de l’acte de proclamació de premis del Concurs de guarniment de carrers

 

Actes de dimarts 21 a l’Espanya Industrial

De 10.00 de 13.30 h i de 17.00 a 20.00 h: Punt Verd Mòbil

De 10.00 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00 h: Beisbol. El Club Beisbol Barcelona convida a practicar beisbol, batent i llençant boles.

De 10.00 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00 h: La Carpa del Tata Inti. Espai de joc creatiu per a infants de 0 a 3 anys.

De 10.00 a 13.30 h: Tallers infantils i exposicions a càrrec del cos de Mossos d’Esquadra. Unitat de Trànsit, Unitat Canina, Desactivació d’Explosius (TEDAX) i la Unitat d’Intervenció en Muntanya. La Unitat Canina farà una exhibició amb els gossos a les 11.00 h.

12.00 h: Taller musical d’Afro Alamuta

13.30 – 14.30 h: Expressions del Món. Espectacle que combina poesia, música i dansa; arts d’arreu del món expressades per entitats de persones de diversos orígens. Activitat de la Taula Intercultural del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Parc de l’Espanya Industrial

De 17.00 a 20.00 h: Bombolles de sabó gegants Activitat participativa i oberta a tothom, des de 0 fins a 99 anys. Barra lliure de sabó per crear bombolles de sabó gegants.

18.00 h: Animació infantil amb l’espectacle ReBOOOmbori!

El Piromusical, diumenge 26
El Parc de l’Espanya Industrial serà també escenari, un any més, de la cloenda de la Festa Major de Sants amb el Piromusical que tindrà lloc diumenge 26 d’agost a partir de les 22.00 h.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*