El Districte estrena un servei per assessorar en matèria de drets laborals És un dels tres punts d’atenció especialitzats que existeixen a la ciutat, els altres són a Ciutat Vella i a Nou Barris

▼ Descarrega

El nou Punt de Defensa dels Drets Laborals ubicat a la seu de Districte de Sants-Montjuïc (Creu Coberta, 104) assessorarà en matèria de drets laborals a treballadors i treballadores, així com a contractants. També realitzarà formacions i sessions grupals i accions de sensibilització general. El d’Hostafrancs és un dels tres punts d’atenció sobre drets laborals que té l’Ajuntament a diversos indrets de la ciutat. Els altres dos són als districtes de Ciutat Vella i Nou Barris. Tots ells estan impulsats per l’agència pública municipal Barcelona Activa.

El servei ofereix assessorament per part d’advocats laboralistes a totes aquelles persones que s’hi apropin en horari sense cita prèvia, els dimarts a la tarda, de 15 a 20 h, i els divendres al matí de 10 a 15 h. De tota manera, l’Ajuntament recomana concertar cita trucant al 932 346 122 o escrivint a al correu dretslaboralssm@barcelonactiva.cat.

Qualsevol treballador o treballadora que tingui dubtes sobre si s’estan vulnerant o no els seus drets laborals i com podria defensar-los es pot adreçar a aquest nou servei municipal. També qualsevol contractant que necessiti informació o assessorament en aquesta matèria.

El Punt de Defensa de Drets Laborals s’adreça prioritàriament als veïns i veïnes de Sants-Montjuïc i a totes les persones que treballen al districte, però és obert per a qualsevol persona visqui on visqui. De la mateixa manera, atendrà persones en qualsevol situació jurídica (regularitzada o no) i de qualsevol sector.

El Districte de Sants-Montjuïc remarca que un dels principals interessos del Punt és sensibilitzar i atendre la precarietat laboral que pateixen les dones en general i en el sector de les cures en particular.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*