El Govern tria l’escola Francesc Macià per obrir el nou curs escolar El president Torra, el vicepresident Aragonès i el conseller Bargalló visiten el centre d’infantil i primària d’Hostafrancs el primer dia de classe

 

L’escola pública d’infantil i primària Francesc Macià, de la plaça Espanya ha estat el centre escollit pel president de la Generalitat, Quim Torra, per visitar en el primer dia del nou curs escolar, aquest dimecres 12 de setembre. El cap del Govern ha estat a aquest centre educatiu d’Hostafrancs acompanyat pel vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i pel conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló. Tots ells han visitat diverses aules del centre, juntament amb el director de l’escola, Jordi Luengo, i part de l’equip directiu.

En declaracions posteriors davant dels mitjans de comunicació, el president ha dit que “l’escola catalana és un model d’èxit i d’inclusió que és el que ens ha fet com som”.

El conseller Bargalló ha destacat “l’esforç extraordinari” que han fet les comunitats educatives, el Departament d’Ensenyament, els ajuntaments i les empreses privades “per minimitzar els efectes del 155 i fer que avui tot vagi amb normalitat”.

El vicepresident Aragonès ha dit que “l’ensenyament tornarà a ser una prioritat als pressupostos de la Generalitat per al 2019” i que el Govern negocia amb l’Estat per obtenir més recursos.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*