“L’1 d’octubre vam demostrar que la voluntat popular pot passar per sobre de moltes coses” Entrevista a MARC SANTASUSANA, de l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/marc-santasusana-l-1-d-octubre-vam-demostrar-la_md_28633205_wp_1.mp3″]

“L’1 d’octubre vam demostrar que la voluntat popular pot passar per sobre de moltes coses i aquesta tardor no passarà res que no construïm entre tots”. Així és com veu les properes setmanes i mesos l’historiador Marc Santasusana, un dels responsables de l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs, que ha reprès la seva activitat habitual aquest setembre després del parèntesi de l’estiu. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, Santasusana afirma que les causes judicials dels exiliats i els pronunciaments de tribunals europeus “poden ajudar i facilitar, però tot dependrà de nosaltres.”

L’Ateneu – Espai Basset, del carrer Elisi 20, ha reprès l’activitat però amb la desagradable sorpresa d’haver de superar un entrebanc. Divendres 14 de setembre es van trobar que algú havia segellat amb silicona la porta d’accés al local que, és també seu de les organitzacions Poble Lliure, que forma part de la CUP i de La Forja, col·lectiu juvenil. Marc Santasusana, un dels responsables de l’Ateneu ha explicat que, després de canviar el pany, el local va poder obrir amb tota normalitat.

Pel que fa a les activitats, de cara a la Festa Major d’Hostafrancs, l’Ateneu Independentista ha previst un itinerari pel barri el dia 6 d’octubre acabarà amb un vermut i una arrossada oberta a tot el veïnat.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*