NEUS ROCA
“Hostafrancs és un barri obrer i nosaltres tenim una oportunitat d’arribar a la gent”
Entrevista a la consellera portaveu de la CUP-Capgirem Barcelona al Districte de Sants-Montjuïc

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/entrevista-a-neus-roca-consellera-portaveu-la_md_29365163_wp_1.mp3″]

La consellera portaveu del grup municipal de la CUP-Capgirem Barcelona al Districte de Sants-Montjuïc, Neus Roca, diu que la seva formació política “té una oportunitat d’arribar a la gent” d’Hostafrancs en les eleccions locals del mes de maig de 2019. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, la consellera cupaire veu un terreny favorable a la seva formació basant-se en el comportament de l’electorat hostafranquí, que va participar molt majoritàriament en el referèndum de l’1 d’octubre, malgrat la prohibició de l’Estat i que va donar un 53,8% dels vots a formacions independentistes en les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre.

En el diagnòstic sobre la situació d’Hostafrancs Neus Roca destaca “un problema greu d’habitatge, molt vinculat a la bombolla immobiliària i al model de turisme que tenim a la ciutat”. La consellera de la CUP alerta sobre la manca d’espais educatius, d’escoles bressol públiques i d’escoles per a adults. També denuncia que no existeixi un espai d’urgències d’atenció primària on la gent d’Hostafrancs pugui accedir de manera “àgil i eficient”.

Neus Roca és mallorquina d’origen i santsenca d’adopció, com ella mateixa es defineix en el seu perfil de Twitter. El mes de febrer passat va substituir Maria Lluïsa Pahissa com a portaveu de la CUP al Districte. Afirma que, en aquests mesos d’experiència al Districte ha après a posar en valor les demandes veïnals. “Més enllà del que nosaltres puguem pensar ideològicament com a partit i del model que tenim de ciutat, és molt important posar en primera línia les prioritats que marquen els veïns”.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*