El festival ‘I Lake Dance’ canvia d’escenari i es fa al ‘Meeting Point’ pel risc de pluja Inicialment estava previst al parc de l’Espanya Industrial i que el públic segués a les grades que miren al llac

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/festival-i-lake-dance-canvia-d-escenari-i_md_29422299_wp_1.mp3″]

La previsió de pluja ha obligat a canviar l’escenari del primer festival ‘I Lake Dance’, que havia de celebrar-se inicialment al parc de l’Espanya Industrial i que, finalment es farà a un escenari instal·lat al ‘Meeting Point’ (carrer Creu Coberta – Diputació). El festival, organitzat per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta per els dies 19, 20 i 21 d’octubre, té com a objectiu que agrupacions de dansa clàssica i contemporània dels nostres barris i de la resta de la ciutat puguin mostrar als ciutadans les seves millors coreografies i espectacles.

Aquest dijous a la tarda operaris contractats per l’Eix Comercial ja preparaven l’escenari alternatiu al ‘Meeting Point’. El president de Creu Coberta, Lluís Llanas, ha explicat a Ràdio Hostafrancs que, atesa la previsió de pluja, el ‘Meeting point’, on s’instal·len cadires, ofereix millors condicions per al públic que vulgui assistir a les demostracions de dansa. En canvi, les grades de l’Espanya Industrial si estan mullades, no convidarien a estar-s’hi.

De tota manera l’Associació de Comerciants de Creu Coberta segueix apostant pel parc de l’Espanya Industrial per a futures actuacions de teatre o dansa. De fet, els responsables de l’eix comercial intenten convèncer el Districte de Sants-Montjuïc per instal·lar una plataforma estable al mig del llac, que faci d’escenari, sense alterar l’estètica i el disseny original del parc. Lluís Llanas està convençut que amb més activitats culturals al parc i al llac de l’Espanya Industrial s’evitarien molts dels mals usos que actualment s’hi estan donant.

El festival de dansa d’aquest cap de setmsana està impulsat per la Fundació Barcelona Comerç i per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i vol ser un punt de trobada que serveixi per atraure clients a l’eix comercial a través de la cultura. Aquest 2018 és l’any del Comerç i la Cultura organitzat per la Fundació i l’associació de comerciants hostafranquina va escollir la dansa com a tema central de les activitats a l’eix de Creu Coberta.

En el festival hi participaran grups com La Companyia, el BCN City Ballet, Xaurú, l’Associació Espejismo a Contraluz i DancEmotion. La Companyia presentarà un extracte de ‘Giselle’, i el BCN City Ballet la coreografia de ‘La Consagració de la Primavera’ d’Stravinsky. També s’ha previst que hi hagi diverses coreografies contemporànies a càrrec dels grups Xaurú i DancEmotion.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*