Primer Festival ‘I Lake Dance’ al Parc de l’Espanya Industrial Els dies 19, 20 i 21 d’octubre, organitzat per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i la Fundació Barcelona Comerç

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/primer-festival-i-lake-dance-al-parc-de_md_29192082_wp_1.mp3″]

Els dies 19, 20 i 21 d’octubre, el parc de l’Espanya Industrial i el seu llac són l’escenari del primer festival de dansa anomenat ‘I Lake Dance’. És una iniciativa que s’ha posat en marxa perquè agrupacions de dansa clàssica i contemporània dels nostres barris i de la resta de la ciutat puguin mostrar als ciutadans les seves millors coreografies i espectacles.

El festival està impulsat per la Fundació Barcelona Comerç i per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i vol ser un punt de trobada que serveixi per atraure clients a l’eix comercial a través de la cultura. Aquest 2018 és l’any del Comerç i la Cultura organitzat per la Fundació i l’associació de comerciants hostafranquina va escollir la dansa com a tema central de les activitats a l’eix de Creu Coberta.

En el festival hi participaran grups com La Companyia, el BCN City Ballet, Xaurú, l’Associació Espejismo a Contraluz, DancEmotion, entre d’altres. La Companyia presentarà un extracte de ‘Giselle’, i el BCN City Ballet la coreografia de ‘La Consagració de la Primavera’ d’Stravinsky. També s’ha previst que hi hagi diverses coreografies contemporànies, a càrrec dels grups Xaurú i DancEmotion.

 

El parc i el llac, escenari excepcional

L’escenari se situarà al costat del Llac de l’Espanya Industrial, amb el qual el públic podrà gaudir d’unes vistes immillorables des de les graderies del Parc de l’Espanya Industrial. S’hi han previst tres dies d’espectacles: divendres 19 d’octubre a la nit, amb la programació d’un espectacle de dansa clàssica; dissabte 20 d’octubre a la nit, amb un espectacle de dansa contemporània, i diumenge 21 d’octubre a la tarda, de nou amb un espectacle de dansa clàssica.

La dansa és una forma d’expressió artística que ja s’ha desenvolupat sovint a Creu Coberta. Anualment, i en el marc de la Mostra de Comerç, la dansa forma part de la programació habitual dels escenaris. A més, el Meeting Point ha estat sovint l’espai que ha acollit master class d’alguns grups de dansa del nostre entorn, i s’ha incorporat també el ball artísitic a moltes de les activitats del comerç de Creu Coberta, com la campanya de Nadal, o les fires al carrer.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*