RÀDIO HOSTAFRANCS

El CDR Hostafrancs convoca assemblea aquest dimarts a la plaça Joan Pelegrí

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/cdr-hostafrancs-convoca-assemblea-aquest-dimarts-a_md_29494105_wp_1.mp3″]

Diversos espais públics del barri han aparegut en els darrers dies amb cartells i missatges reivindicatius signats pel Comitè de Defensa de la República (CDR) d’Hostafrancs. En el seu compte de twitter @CDRHostafrancs, el col·lectiu afirma: “hem sortit al carrer per presentar-nos al barri i evidenciar que estem preparats per defensar la República i exigir la #LlibertatPreses Polítiques”. Alguns dels cartells que s’han penjat pels carrers del barri convoquen a una assemblea aquest dimarts 23 d’octubre a les 19.30 h, a la plaça Joan Pelegrí, sota el lema ‘Neix el CDR Hostafrancs’.

La mateixa plaça Joan Pelegrí, el carrer Rector Triadó o l’ascensor de l’estació de metro Hostafrancs són alguns dels espais on han aparegut llaços grocs i missatges del CDR Hostafrancs.

Redacció
Author: Redacció

2 comentaris

  • Aquesta gent són resabiats que van sortir per la porta del darrere del CDR Sants, després de montar un senyor pollastre i sembrar mal rotllo a dojo. Compte amb ells, son gent tòxica amb afany de protagonisme.