VERONICA NAVAS
“Mai no saps com reaccionarà el públic fins que no dialogues amb ell”

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/mai-no-saps-com-reaccionara-public-fins_md_29517117_wp_1.mp3″]

‘Hasta agotar existencias (Ensayando para que la muerte de mi madre no me pille desprevenida)’ és l’espectacle ideat i interpretat en solitari per Verónica Navas Ramírez que es presenta al Casinet d’Hostafrancs aquest dijous 25 d’octubre a les 20 h . Es tracta d’un monòleg que juga amb elements audiovisuals on l’autora aborda la relació entre una mare i la seva filla i on és molt present la perspectiva de gènere.

Aquest és el segon espectacle que arriba al Casinet dins del cicle ‘Barcelona Districte Cultural’ organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs Verónica Navas explica que tot i ser un ‘solo’ l’espectacle li permet interactuar amb el públic.
L’entrada per veure ‘Hasta agotar existencias’ és gratuïta, com tots els espectacles de Barcelona Districte Cultural.

 

 

 

 

 

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close