Homenatge als presos polítics i exiliats i a les entitats que es van implicar en l’1-O Acte de lliurament dels XXIII Premis Nacionals Lluís Companys, atorgats per ERC Sants-Montjuïc

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/acte-lliurament-dels-premis-nacionals-lluis-companys_md_29607724_wp_1.mp3″]

Els Premis Nacionals Lluís Companys que ERC Sants-Montjuïc atorga anualment han servit enguany per homenatjar els presos polítics i exiliats i per reconèixer la feina de les entitats i organitzacions que van formar part de la Plataforma Sants-Montjuïc pel Referèndum i es van implicar en el suport del referèndum de l’1 d’octubre de 2017. L’acte de lliurament dels premis es va celebrar l’Auditori de les Cotxeres de Sants aquest dimecres 24 d’octubre. Ferran Civit, parella de Meritxell Serret, i Laura Masvidal, parella de Joaquim Forn, van ser els encarregats de recollir el guardó destinat als dirigents polítics empresonats o a l’exili, mentre que representants de cadascuna de les entitats del Districte que van donar suport al referèndum van recollir el premi corresponent. Entre les entitats premiades figura la Federació d’Entitats, Associacions i Comissions d’Hostafrancs (FAECH).

En l’acte van intervenir el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, i el conseller-portaveu d’Esquerra al Consell de Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Fexas.


En aquest podcast pots escoltar gairebé íntegre l’acte celebrat a les Cotxeres de Sants

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*