Celebració del ‘Dia de Muertos’ mexicà, aquest dissabte al Meeting Point Entrevista a CÉSAR CÁRDENAS, president de l'Associació Cultural Mexicano Catalana

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/celebracio-del-dia-muertos-mexica-al-meeting_md_29681692_wp_1.mp3″]

Aquest dissabte 3 de novembre, el Meeting Point del carrer Creu Coberta, 26 (obertura del carrer Diputació) serà escenari de la festa del ‘Dia de Muertos’ que organitza l’Associació Cultural Mexicano-Catalana, Casa Mèxic. Des de les 12 del migdia fins a les 9 del vespre, hi haurà activitats molt diverses al punt de trobada entre Creu Coberta i Diputació: un altar col·laboratiu, una mostra de gastronomia mexicana, taller de màscares, un concurs de disfresses i música mexicana a l’escenari. El president de Casa Mèxic, César Cárdenas, ha explicat a Ràdio Hostafrancs el sentit d’aquesta celebració per als mexicans, diferent al que té el dia de Tots Sants a Catalunya.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*