JOSEP FIGUERA
“Fèlix Galbete aglutinava tots els valors de l’esport: entrega, sacrifici, lleialtat, esforç…”
El president del Bàsquet Ateneu Montserrat recorda el vicepresident de l’entitat mort l’estiu passat víctima del càncer

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/president-del-basquet-ateneu-montserrat-josep-figuera_md_29843016_wp_1.mp3″]

Fèlix Galbete era la persona idònia per expressar tots els valors de l’esport: entrega, sacrifici, lleialtat, esforç… Ell els aglutinava tots”. D’aquesta manera s’ha referit el president del Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM), Josep Figuera, a qui durant més de quatre dècades havia estat vinculat a l’entitat, primer com a jugador, després com a entrenador i més tard com a membre de la junta i vicepresident. La figura de Fèlix Galbete, que va morir el mes de juliol passat víctima del càncer, està marcant la commemoració del 90è aniversari del BAM.

El programa d’actes finalitza oficialment el dia 26 de novembre però encara hi haurà un últim homenatge a Galbete abans d’acabar l’any. El dia 16 de desembre es penjarà al pavelló esportiu de la Fundació Cultural Hostafrancs, seu del BAM, la samarreta amb el dorsal número 9, el que havia lluït en Fèlix en els seus temps de jugador, des de 1976.

En aquesta entrevista a Ràdio Hostafrancs, el president del club, Josep Figuera, ha recordat la trajectòria esportiva i humana de Fèlix Galbete.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*