Tallers sobre tinença responsable de gossos al Parc de l’Espanya Industrial Els dies 28 i 29 de novembre i 2 de desembre

Les persones responsables de gossos podran aprofundir els seus coneixements sobre la conducta de les seves mascotes al llarg d’una sèrie de tallers de tinença responsable de gossos que es fan aquesta tardor a diversos parcs del Districte de Sants-Montjuïc. En el cas del Parc de l’Espanya Industrial, els tallers es faran els dies 28 i 29 de novembre i també el dia 2 de desembre.

Es tracta d’una activitat organitzada per l’entitat Udols, associació pel benestar del gos urbà, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Aquests tallers són oberts a tota la ciutadania i no cal inscripció prèvia. Estan destinats a treballar especialment aspectes com el passeig, l’olfacte o el joc. També estan orientats per resoldre dubtes i incorporen activitats de joc per a gossos.

La programació d’aquests tallers sobre tinença responsable de gossos al Parc de l’Espanya Industrial és la següent:

Dimecres 28 de novembre: consultes, d’11 a 13 h

Dijous 29 de novembre: consultes, de 18 a 20 h

Diumenge 2 de desembre, d’11 a 14 h: activitats i jocs per a gossos

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*