TERESA AGUSTÍ
“Als mitjans de comunicació hi falta dansa tradicional catalana i dansa en general”
La directora de l’Esbart Ciutat Comtal demana al l’administració "plans seriosos i agosarats" de suport a la cultura popular i tradicional

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/teresa-agusti-als-mitjans-comunicacio-falta-dansa_md_30401761_wp_1.mp3″]

La directora de l’Esbart Ciutat Comtal, Teresa Agustí, defensa més suport l’administració a la cultura popular i tradicional i defensa que s’apliquin “plans serioros i agosarats”. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, la primera responsable del grup de dansaires demana també més suport als mitjans de comunicació on, al seu parer, hi falta dansa tradicional catalana i dansa en general. L’Esbart Ciutat Comtal, que està a punt de celebrar el seu 60è aniversari, actua aquest divendres 30 de novembre al Sant Andreu Teatre (SAT, c. Neopàtria, 54). Serà en la cloenda de la 2a mostra de Dansa de Creació, on l’esbart hostafranquí oferirà el seu espectacle ‘Ara i abans’.

(En aquest podcast pots escoltar l’entrevista íntegra)

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*