El BAM ja té la Medalla d’Honor de Barcelona L’entitat esportiva, que celebra el seu 90è aniversari, ha estat guardonada a proposta del Consell de Districte i del Plenari del Consell Municipal

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/basquet-ateneu-montserrat-bam-ja-te-la_md_30450909_wp_1.mp3″]

El Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM) ha rebut la Medalla d’Honor de Barcelona. En un acte celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament el 29 de novembre, i presidit per l’alcaldessa, Ada Colau, l’entitat hostafranquina ha tingut un dels guardons que cada any reben 25 persones o entitats a proposta dels diferents Consells de Districte i del Plenari del Consell Municipal. La Medalla d’Honor és un guardó creat el 1997 i serveix per reconèixer la tasca professional o social de persones i entitats que han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana, virtuts i valors cívics. El president del BAM, Josep Figuera, va recollir la Medalla d’Honor de mans de l’alcaldessa.

Fundat l’any 1928, el Bàsquet Ateneu Montserrat o BAM és un dels clubs esportius amb més tradició del barri d’Hostafrancs i de tota la ciutat de Barcelona. Fomentant valors com el treball en equip o la perseverança, el BAM ha contribuït al llarg dels seus 90 anys d’història a la difusió i consolidació d’un esport com el bàsquet en una ciutat on l’esport rei era el futbol. El club compta actualment amb més de 20 equips de bàsquet de diferents categories que juguen els seus partits com a locals al Poliesportiu Municipal l’Espanya Industrial.

Més enllà de la seva activitat competitiva, el Bàsquet Ateneu Montserrat ha entès sempre el bàsquet com una eina més de formació integral dels seus jugadors i jugadores; una formació en la qual hi tenen un paper important no només els entrenadors i entrenadores sinó també els pares i mares i els mateixos jugadors i jugadores. Al llarg dels seus 90 anys d’història han passat pel BAM centenars de jugadors i jugadores de bàsquet.

En l’edició d’enguany de les Medalles d’Honor de Barcelona també ha rebut el guardó, a proposta del Consell de Districte de Sants-Montjuïc, la veïna i activista de la Bordeta, Lluïsa Puigardeu.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*