Maria Lluïsa Pahissa (CUP-Capgirem Barcelona)

"És el moment de la resitència pacífica i no ens interessa fer-nos retrets"

“Estem en el punt de la resistència civil pacífica i cadascú pot tenir la seva manera de fer-ho”. Aquesta és la resposta de Maria Lluïsa Pahissa, consellera de la CUP-Capgirem Barcelona al districte de Sants-Montjuïc sobre les diferències d’actitud dels alcaldes de la CUP i els del PdeCAT o ERC davant les citacions de la Fiscalia relacionades amb el referèndum. Pahissa afirma que “en aquests moments no ens interessa fer-nos retrets” en ser preguntada pel fet que hagin de ser els Mossos d’Esquadra qui hagin de tramitar les detencions encarregades per la Fiscalia, en cas que els alcaldes on vagin voluntàriament el dia que siguin citats a declarar.

Pel que fa a les qüestions locals del barri d’Hostafrancs, la consellera de la CUP-Capgirem Barcelona insisteix en qüestionar la construcció de l’hotel del carrer Creu Coberta en la confluència amb la futura obertura del carrer Diputació. Des del primer moment la CUP ha considerat il·legal la permuta de terrenys que va fer en el seu moment l’Ajuntament de Barcelona, anterior a l’actual PEUAT que prohibeix noves places turístiques al barri d’Hostafrancs. “Esperem que les obres de l’hotel no puguin continuar”, ha dit Pahissa a Ràdio Hostafrancs.

Maria Lluïsa Pahissa afirma que el concepte “turismofòbia” és un invent d’aquells que defensen el model de turisme actual. “El turisme i la convivència veïnal hauria de ser compatible però no pot haver-hi més turistes que veïns”, ha
RÀDIO HOSTAFRANCS

Barcelona Digital Ràdio

Current track
TITLE
ARTIST

Background