Va passar a Hostafrancs Efemèrides del mes de FEBRER

Febrer de 1976 – 4.000 alumnes d’escoles de Sants, Hostafrancs i la Bordeta reben classes de català per iniciativa d’Òmnium Cultural en una campanya que havia començat el curs 1973-74. En aquells moments l’oferta d’Òmnium era acceptada per 25 centres escolars i rebutjada per 11.

3 de febrer de 2016 – L’Ajuntament concedeix el Premi Ciutat de Barcelona d’Educació 2015 a l’escola Miquel Bleach pel seu procés de transformació del projecte pedagògic a partir de la integració de les arts com a eix vertebrador de l’aprenentatge.

23 de febrer de 2012 – Mig miler de treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) es reuneixen en assemblea al Casinet d’Hostafrancs per debatre si accepten l’oferta de l’empresa o si mantenen una convocatòria de vaga de quatre dies.

26 de febrer de 1928 – L’afluència d’automòbils a la ciutat és motiu freqüent d’atropellaments. Aquell mateix dia, al dispensari d’Hostafrancs han de ser ateses dues persones atropellades per vehicles: una dona de 70 anys, que va haver d’ingressar al l’Hospital Clínic, i un home de 44 anys.