Va passar a Hostafrancs Efemèrides del mes de GENER

11 de gener de 2004 – L’Associació de Veïns d’Hostafrancs denuncia que durant dos mandats municipals no s’ha executat el Pla Especial de Reforma Interior (PERI) del barri i critica que tot estigui paralitzat fins a després del Fòrum de les Cultures.

13 de gener de 1977 – L’alcalde de Barcelona, Josep Maria Socias Humbert, va visitar el Districte en companyia de les entitats veïnals, inclosa la junta gestora de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, que encara no estava legalitzada. A Hostafrancs, en l’encreuament de la carretera de la Bordeta i el carrer Moianès, l’alcalde i les entitats van tractar sobre la planificació urbanística que preveia allargar els carrers Aragó i Diputació, afectant bona part del barri. L’Associació de Veïns va lliurar a l’alcalde una contraproposta. L’alcalde també va visitar els terrenys de l’Espanya Industrial i va escoltar la reclamació veïnal per convertir-los en zona verda i equipaments.

18 de gener de 1975 – Concert de l’Orfeó Atlàntida amb la presentació del pianista Javier Rivera, al local social de l’entitat en aquella època (carrer Consell de Cent, 30)

27 de gener de 2017 – L’Ajuntament de Barcelona aprova el Pla especial urbanístic d’allotjaments turístics (PEUAT) que inclou Hostafrancs en la llista de barris de la ciutat on ha de disminuir el nombre de places. El pla tira endavant amb el suport de l’equip de govern de l’alcaldessa Ada Colau, format en aquell moment per Barcelona en Comú i el PSC, i també compta amb el vot favorable d’Esquerra Republicana.

28 de gener de 1963 – S’inaugura a l’edifici de l’Alcaldia d’Hostafrancs una exposició d’Astrofilatèlia organitzada per la Delegació de Sants-Hostafrancs del Cercle Filatèlic i Numismàtic de Barcelona.

30 de gener de 1972 – L’Orfeó Atlàntida ofereix un recital de cançons nadalenques al Saló dels Vitralls de la tinença d’Alcaldia, del carrer Creu Coberta. En el concert hi participen també alumnes de l’Escola Experimental de Música de l’Orfeó Atlàntida i l’Escolania del centre d’educació especial Nostra Senyora de Montserrat.