Va passar a Hostafrancs Efemèrides del mes de GENER

30 de gener de 1972 – L’Orfeó Atlàntida ofereix un recital de cançons nadalenques al Saló dels Vitralls de la tinença d’Alcaldia, del carrer Creu Coberta. En el concert hi participen també alumnes de l’Escola Experimental de Música de l’Orfeó Atlàntida i l’Escolania del centre d’educació especial Nostra Senyora de Montserrat.

18 de gener de 1975 – Concert de l’Orfeó Atlàntida amb la presentació del pianista Javier Rivera, al local social de l’entitat en aquella època (al carrer Consell de Cent, 30)

11 de gener de 2004 – L’Associació de Veïns d’Hostafrancs denuncia que durant dos mandats municipals no s’ha executat el PERI i critica que tot estigui paralitzat fins a després del Fòrum de les Cultures.

27 de gener de 2017 – L’Ajuntament de Barcelona aprova el Pla especial urbanístic d’allotjament turístics (PEUAT) que inclou Hostafrancs en la llista de barris de la ciutat on ha de disminuir el nombre de places. El pla tira endavant amb el suport de l’equip de govern de l’alcaldessa Ada Colau i d’Esquerra Republicana.