Va passar a Hostafrancs Efemèrides del mes de MARÇ

1 de març de 1891 – El bisbe Jaume Català va col·locar la primera pedra del temple parroquial del Sant Àngel Custodi. En aquella data el rector era Mossèn Vicenç Triadó.

15 de març de 1931 – L’equip de futbol de la Unió Esportiva Hostafrancs es proclama camió amateur del Grup A – Primera Categoria. De dotze partits van guanyar-ne deu i van tenir un empat i una derrota.

17 de març de 1977 – L’Ajuntament de Barcelona anuncia que l’antic escorxador situat a l’Esquerra de l’Eixample, al costat d’Hostafrancs, tancarà i es traslladarà a Mercabarna. Les cinc hectàrees que ocupa queden reservades per ser un parc urbà.

25 de març de 2011 – Obre portes el nou centre comercial i lúdic Arenas, després de vuit anys d’obres per reconvertir l’antiga plaça de toros. La transformació va suposar 200 milions d’euros d’inversió privada.

20 de març de 2012 – La Guàrdia Urbana desallotja sense incidents la finca del número 20 del carrer Creu Coberta, okupada des de gener de 2008 i on vivien 15 persones. Era un dels edificis de propietat municipal afectats per l’obertura del carrer Diputació.