Va passar a Hostafrancs Efemèrides del mes de MARÇ

 

 

1 de març de 1891 – El bisbe Jaume Català va col·loca la primera pedra del nou temple parroquial del Sant Àngel Custodi que és l’actual. En aquella data el rector era Mossèn Vicenç Triadó.

15 de març de 1931 – L’equip de futbol de la U.E. Hostafrancs es proclama camió amateur del Grup A Primera Categoria. De dotze partits van guanyar-ne deu i van tenir un empat i una derrota.

17 de març de 1977 – L’Ajuntament de Barcelona anuncia que l’antic escorxador situat a l’Esquerra de l’Eixample, al costat d’Hostafrancs, tancarà i es traslladarà a Mercabarna. Les cinc hectàrees que ocupa queden reservades per a ser un parc urbà.

25 de març de 2011 – Obre portes el nou centre comercial i lúdic Arenas, després de vuit anys d’obres per reconvertir l’antiga plaça de toros i 200 milions d’inversió privada.

20 de març de 2012 – La Guàrdia Urbana desallotja sense incidents la finca del número 20 del carrer Creu Coberta, okupada des de gener de 2008 i on vivien 15 persones. Era un dels edificis de propietat municipal afectat per l’obertura del carrer Diputació.