Va passar a Hostafrancs Efemèrides del mes d'OCTUBRE

2 d’octubre de 1896 – Inauguració i benedicció del nou temple del Sant Àngel Custodi

25 d’octubre de 1932 – El president de la Generalitat, Francesc Macià, i l’alcalde de Barcelona, Jaume Aiguader, inauguren el Club Femení d’Esports de Barcelona, en el subsol de la plaça Espanya, just on arrenca el carrer Creu Coberta. Aquesta instal·lació va ser tapiada durant la Guerra Civil.

30 d’octubre de 1932 – L’Agrupació Velocipèdica Hostafrancs organitza una excursió a Corbera de Dalt.

Octubre de 1976 – Una unitat mòbil de Ràdio Peninsular (RNE a Catalunya) pateix un ‘pseudosegrest’ durant l’emissió d’un programa dedicat a recollir les reivindicacions dels veïns d’Hostafrancs sobre els terrenys de l’Espanya Industrial. Un empleat de la immobiliària que operava a zona va tancar el recinte amb el cotxe i els periodistes de la ràdio a dins. Els responsables de la immobiliària, que intervenien al mateix programa des dels estudis del Passeig de Gràcia, van haver de donar-li l’ordre de que obrís, utilitzant la línia interior entre l’emissora i la unitat mòbil.

10 d’octubre de 1986 – Dos atracadors es fan forts a una sucursal del Banc de Sabadell al carrer Creu Coberta. Van armats amb pistoles i mantenen com a hostatges les persones que hi havia a l’oficina bancària. La situació es va resoldre 9 hores i mitja després, ja al vespre, amb l’entrada dels GEO de la policia. Els agents van rebentar la porta i van detenir els atracadors. No hi va haver ferits.

10 d’octubre de 2000 – Seguiment massiu als comerços de Creu Coberta de la vaga contra el decret de liberalització d’horaris comercials aprovat pel govern espanyol.