“S’ha mirat més cap a una part d’Hostafrancs que cap a l’altra”

 

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/entrevista-a-laura-perez-regidora-del-districe-de_md_16814811_wp_1.mp3″]

La regidora de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, repassa amb la ràdio d’Hostafrancs, els assumptes d’actualitat del barri. La responsable del Districte creu que “moltes vegades s’ha mirat més cap a una part d’Hostafrancs que cap a l’altra”, en referència a les obres que aviat es faran als carrers Leiva i Àliga. Pérez ha anunciat que hi haurà un equip específic dedicat a la gestió de la muntanya de Montjuïc. Pel que fa a les demandes veïnals de més presència de la Guàrdia Urbana, afirma que “enguany hi ha més diners per a hores extra i l’any que ve tindrem més agents”

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close