L’Esbart Ciutat Comtal, premi Sants-Montjuïc pel nou espectacle ‘Acròstic’

L’Esbart Ciutat Comtal és una de les entitats premiades en la 25a edició dels Premis Sants-Montjuïc per la innovació seu nou espectacle ‘Acròstic’. La proclamació s’ha fet aquest dijous en un acte solemne que ha omplert el saló de plens del Districte de Sants-Montjuïc. El jurat dels premis, format per representants d’entitats, ha valorat que l’Esbart Ciutat Comtal “ha sabut recollir amb aquest espectacle el patrimoni immaterial de les danses catalanes i apropar-lo a nous públics en incorporar-hi nous llenguatges”.

esbart‘Acròstic’, és la nova creació que l’Esbart Ciutat Comtal va estrenar la tardor passada i que incorpora elements audiovisuals i poètics, a més de noves músiques, a la dansa catalana d’arrel tradicional. Els directors de l’espectacle, Lluís Calduch i Teresa Agustí (foto), han reconegut que hi ha molta feina darrere l i qualifiquen ‘Acròstic’ com una “experiència meravellosa i repetible”.

La 25a edició dels Premis Sants-Montjuïc ha reconegut també la llarga trajectòria d’impuls a l’associacionisme del gerent del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Joan Manuel V. Parisi i la tasca d’integració de les persones amb discapacitat intel·lectual que duu a terme l’associació Asproseat.

La regidora de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, ha dit que el 25è aniversari d’aquests premis ha de servir per rellançar-los i intentar avançar cap a l’equitat de gènere a la llista de premiats. Fins ara, els premis a títol personal han reconegut 20 homes i només 7 dones.

 

 

https://youtu.be/YxkQZIq9jbU

 

Redacció
Author: Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *