Pancho Varona porta l’univers Sabina al Casinet d’Hostafrancs

Pancho Varona, que ha col·laborat amb Joaquín Sabina durant mes de 35 anys, farà la propera actuació del Festival Barnasants al Casinet d’Hostafrancs. Serà dissabte dia 11 de març a les 9 del vespre. Varona, productor, músic i compositor porta novament a Barcelona el seu projecte en solitari. Farà un repàs de cançons clàssiques composades amb Sabina i altres èxits propis com ‘Y no me importa nada’. Aquesta vegada Pancho Varona vol comentar les cançons i explicar-ne les històries i anècdotes que hi ha al darrere.

Varona és el tercer artista que passa enguany pel Casinet dins de la 22a edició del Festival de la cançó d’autor Barnasants. Abans hi han actuat, el cap de setmana passat Mara Barros, també col·laboradora durant molts anys de Joaquín Sabina, i Verdcel, cantautor d’Alcoi que ha recordat la música d’Ovidi Montllor.

El programa del Barnasants al Casinet continuarà amb Mireia Vives, Borja Penalba i Roc Casagran, el 12 de març; Maria Vilarroya, el 19 de març; Santiago Cruz, el dia 1 d’abril; Víctor Bocanegra, el 2 d’abril; Vicente Feliu, el 4 d’abril i -tancant el cicle- la cantatriu de Sants, Núria Feliu, el dia 8 d’abril.

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close