Rua de Carnaval amb els timbals de DesCentrats i sàtira sobre la massificació turística

El Carnaval de Sants, Hostafrancs i la Bordeta 2017, enguany dedicat especialment a criticar la massificació del turisme de la ciutat, té aquest dissabte el seu dia gran. A les dotze del migdia es fa la rua i la festa infantil al Parc de l’Espanya Industrial. Hi participarà el grup de tabalers d’Hostafrancs, els ‘DesCentrats’. A la tarda, a partir de dos quarts de sis, un total de 31 comparses desfilaran en la gran rua de Carnaval que s’iniciarà al carrer de Sants, a l’altura de la rambla de Badal i s’allargarà fins al carrer Creu Coberta, gairebé a tocar de la plaça d’Espanya. La gran rua, també comptarà amb el so dels tabalers de ‘DesCentrats.

24

Les comparses de l’escola Francesc Macià i la FAECH

Enguany, l’AMPA de l’Escola Francesc Macià, del barri d’Hostafrancs, participarà, per primera vegada, en la rua de Carnaval. Més d’un centenar de pares i mares amb els seus fills han estat treballant en els darrers dies per acabar el decorat de la seva comparsa que serà una recreació del castell de Disney.

La Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs ha decidit sumar-se a la crítica de la massificació del turisme amb una comparsa que escenifica la relació entre veïns i turistes.

Dimecres, els premis a les millors comparses

La setmana vinent, coincidint amb el dimecres de cendra i l’enterrament de la sardina, es faran entrega dels premis de la rua de Carnaval per les seves categories: a la millor comparsa, a la millor coreografia i enguany, el premi a la comparsa més crítica portarà el nom de Jordi Joan Alsina, veí i activista dels carnavals, desaparegut el passat mes de juny.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close