“Em cuido per estar fantàstica i sortir a celebrar el dia de la independència”

 

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/nuria-feliu-em-cuido-per-estar-fantastica-i_md_18042750_wp_1.mp3″]

La cantant Núria Feliu declara la seva confiança en la manera com el president Carles Puigdemont conduirà el procés a partir de la convocatòria del referèndum.”Jo tinc confiança en el meu president i en algunes persones que l’envolten i que el ell em digui faré. Quan ell toqui el xiulet, jo estaré al carrer”, afirma l’artista de Sants. En una entrevista amb Barcelona Digital Ràdio, la ràdio d’Hostafrancs, Núria Feliu s’ha mostrat optimista sobre el que passarà en els propers mesos i convençuda que “ja falta poc”. Assegura que es cuida “per estar fantàstica i poder sortir al carrer, per abraçar la gent i plorar amb la gent” celebrant el dia de la independència.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close