Aparadors virtuals a Creu Coberta per a persones amb deficiència visual

El Districte de Sants-Montjuïc ha decidit destinar 18.000 euros a la instal·lació de 200 beacons a comerços de l’eix Creu Coberta – carrer de Sants. Els beacons són uns dispositius electrònics de baix consum que emeten informació directament a telèfons mòbils via bluetooth i que, en aquest cas, permetran a persones amb deficiència visual conèixer les novetats de l’aparador de la botiga o les seves ofertes.

L’ajuntament posa en marxa aquesta mesura en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, de l’eix comercial Sants Establiments Units i també amb la Xarxa Oberta de Beacons de Barcelona. La mesura ha estat ben valorada per tots els grups municipals.

La implementació dels 200 beacons previstos, segons va confirmar la consellera Carolina López, es farà abans d’acabar aquest any.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close