Josep Espín: “El referèndum de l’1-O pot fer que hi hagi més participació a la Festa Major”

El president de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH), Josep Espín, creu que la coincidència, l’1 d’octubre, entre el referèndum i la Festa Major d’Hostafrancs, farà que hi hagi més gent al carrer i, per tant “pot haver-hi més participació” en els actes festius previstos per a aquell dia. En declaracions a Ràdio Hostafrancs, Espín es mostra convençut que serà “un dia especial”.

Pel que fa a l’ús del Casinet d’Hostafrancs, una de les incògnites pel que fa a la possible utilització dels espais municipals que habitualment acullen urnes en els processos electorals, Espín assegura que la coincidència no afecta les previsions de la Festa Major. “Per aquell diumenge no tenim previst res al Casinet. Serà la nit de dissabte quan haurem fet el sopar de germanor, però això és compatible amb el referèndum de l’endemà”, explica Espín.

El president de la FAECH presentarà el programa de la Festa Major d’Hostafrancs 2017 el proper 19 de setembre en un acte públic que tindrà lloc a la seu del Districte. Serà llavors quan es donarà a conèixer el cartell que acompanyarà les celebracions d’enguany i que ha guanyat el concurs convocat per l’Ajuntament.

ÀUDIO DE L’ENTREVISTA

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*