“Obrim els col·legis com un servei a la ciutadania”, diu el director de l’escola Joan Pelegrí

El director de l’escola Joan Pelegrí, que com en altres processos electorals, ha estat designada com a col·legi electoral per al referèndum d’aquest diumenge 1 d’octubre, ha expressat públicament la determinació de l’escola a obrir el seu centre on s’ha previst la votació (carrer d’Ermengarda, 13-25). El responsable de l’escola, Víctor Ranera ho ha explicat a través d’un mitjà de comunicació d’abast estatal. Ranera ha dit en declaracions a Telecinco que “hi ha una legislació catalana que diu que el dia 1 d’octubre hi ha un referèndum”. “Esperem que la justícia entengui que aquells que obrim els col·legis ho fem com un servei a la ciutadania”, ha afegit


La comunitat educativa es rebel·la contra el tancament d’escoles ordenat per una jutgessa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. S’ha posat en marxa la campanya ‘Escoles Obertes’ (escolesobertes.eu) per propiciar que es mantinguin els centres educatius oberts al llarg de tot el cap de setmana amb activitats lúdiques.

 

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open