RÀDIO HOSTAFRANCS

Pregó de la Festa Major d’Hostafrancs 2017

ÀUDIO ▶ PREGÓ DE FESTA MAJOR 2017

Oh no!... That's not a valid download file

Mercè Tatjer, doctora en geografia per la Universitat de Barcelona, filla d’una família arrelada a Hostafrancs des de generacions ha aprofitat el pregó de festa major per reivindicar la recuperació i posada en valor del patrimoni del barri i la seva memòria històrica i industrial. Tatjer, que és catedràtica emèritat de Didàctica de les Ciències Socials, ha estat la persona escollida per l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, per donar el tret de sortida a les festes que s’allargaran fins al diumenge 8 d’octubre.

radiohostafrancs

Afegeix un comentari

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed