Quatre col·legis electorals a Hostafrancs on votar aquest diumenge

Al Barri d’Hostafrancs els col·legis electorals d’aquest diumenge són el Casinet d’Hostafrancs, al carrer Rector Triadó; l’Escola Joan Pelegrí, al carrer d’Ermengarda; l’institut de secundària Joan Coromines, de la carretera de la Bordeta, i l’escola Francesc Macià, de Gran Via – Plaça Espanya. També hi ha centres de votació a carrers molt propers al barri.

El director de l’escola Joan Pelegrí, que és col·legi electoral en el referèndum d’aquest diumenge 1 d’octubre, defensa l’obertura de centres per a la votació. “Si la majoria de les escoles del país ens definim com a escoles democràtiques i catalanes, hem de ser coherents”, diu Ranera en una entrevista a Ràdio Hostafrancs. Com a la majoria d’escoles que són centre de votació l’AFA (associació de famílies d’alumnes) de l’escola Joan Pelegrí ha organitzat activitats continuades, afegides a les que ja estaven previstes per la festa major d’Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close