El Funicular a Montjuïc, tancat per manteniment fins al 5 de desembre

Notícies d'Hostafrancs

El servei de Funicular de Montjuïc està tancat de manera temporal fins al 5 de desembre, degut a feines de revisió tècnica i posada a punt de les instal·lacions. Durant les feines de revisió del Funicular, TMB ha habilitat un servei especial d’autobús entre les parades de Paral·lel i Parc de Montjuïc, que funciona de 7.30 a 20 h els dies feiners i de 9 a 20 h els dissabtes i festius.

Per accedir a la muntanya de Montjuïc des d’Hostafrancs hi ha ara mateix dues possibilitats:

• La línia 3 de metro des de Plaça Espanya o Tarragona fins a Paral·lel i allà agafar el bus especial que cobreix el recorregut del funicular. Al bus especial cal validar els títols integrats o mostrar al conductor el bitllet senzill de metro.

• Des de plaça Espanya agafar la línia 150 de bus fins a l’avinguda de Miramar, on té parada el funicular.

Està previst que el Funicular de Montjuïc torni a funcionar el dia 6 de desembre.

Redacció
Author: Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *