Creu Coberta celebra els 50 anys de l’Associació en una gala amb entitats i autoritats

L’Associació de Comerciants de Creu Coberta ha iniciat els actes de commemoració del seu 50è aniversari amb un sopar de gala que s’ha celebrat aquest dijous 23 de novembre a l’Hotel Catalonia Plaza i al qual ha assitit l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. L’acte ha comptat amb representació de les entitats del barri així com de les diferents formacions polítiques municipals.

En el seu compte oficial de Twitter l’alcaldessa ha publicat fotografies de la gala i s’ha referit a l’eix comercial Creu Coberta com un «exemple de comerç de proximitat i vitalitat» i «un tresor a preservar».

Exposició dels 50 anys de l’Associació

Des d’aquesta setmana, a la carpa que l’Associació de Comerciants Creu Coberta ha muntat al carrer Llobet, es pot visitar l’exposició dels 50 anys de l’entitat. La mostra presenta diversos panells sobre la història del carrer i del comerç del barri, i a partir de 1968 un resum de tot el que ha succeït a Creu Coberta i el seu comerç, fent especial atenció a les activitats i propostes que hem elaborat els darrers anys. També s’hi projecta un vídeo on es repassa la història de l’Associació.

A l’exposició es pot conèixer com era el carrer a principis del segle XX, quines són algunes de les primeres botigues que hi vba haver i fotografies antigues. Igualment es recullen els projectes que actualment implusa l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, que van des de la responsabilitat social corporativa a la integració de col·lectius desfavorits, el Meeting Point i les activitats culturals i ls serveis que l’entitat dona als associats.

L’horari de visita és de 10 del matí a 2 de la tarda, i de 5 de la tarda a 8.30 del vespre.

1 comentari

  1. Gloria Vidal Grau

    Va ser una trobada d’amics que des-de fa molts anys lluitem per con seguir un comerç de qualitat i proximitat , plens d’energia i de la força que dona la raó.
    Felicitats i a per uns altres 50 anys.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*