RÀDIO HOSTAFRANCS

“On tenim el problema és en l’habitatge”

TERESA VILLORO
Directora de la Fundació Canpedró

 

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/teresa-villoro-directora-fundacio-canpedro-on_md_22413855_wp_1.mp3″]

La directora de la Fundació Canpedró, Teresa Villoro, alerta que la manca d’habitatge és ja la causa més freqüent de pobresa entre els usuaris del centre d’atenció social ubicat al carrer Sant Crist, 13. El fet de no poder disposar d’un lloc on viure o residir en habitacions on sovint no hi ha dret a cuina o a dutxa és una situació que afecta moltes de les persones que utilitzen cada dia el menjador social de Canpedró, segons ha explicat Villoro a Ràdio Hostafrancs. “On tenim el problema de probresa més greu és en l’habitatge”, diu la directora de Canpedró.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari