El Casinet ple per escoltar Romeva i Albano Dante Fachín Unes 400 persones assisteixen al míting d'Esquerra Republicana a Hostafrancs

Oh no!... That's not a valid download file

Amb la sala del teatre plena i part del públic a peu dret, el Casinet d’Hostafrancs ha estat escenari d’un acte de campanya electoral d’Esquerra Republicana. Unes 400 persones s’hi han aplegat aquest dimarts 12 de desembre per escoltar les intervencions del conseller destituït pel govern espanyol Raül Romeva, número 3 a la candidatura de Barcelona; la dirigent local barcelonina Eva Baró, que ocupa el lloc número 12 a la llista electoral, el cap de files d’ERC a l’Ajuntament, Alfred Bosch, i – com a novetat en la campanya dels republicans – l’exlíder de Podem Catalunya, Albano Dante Fachín.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*