El Casinet ple per escoltar Romeva i Albano Dante Fachín

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiohostafrancs.cat/web/wp-content/plugins/seriously-simple-podcasting/php/classes/controllers/class-frontend-controller.php on line 556
RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
El Casinet ple per escoltar Romeva i Albano Dante Fachín
/

[download id=”10254″]

Amb la sala del teatre plena i part del públic a peu dret, el Casinet d’Hostafrancs ha estat escenari d’un acte de campanya electoral d’Esquerra Republicana. Unes 400 persones s’hi han aplegat aquest dimarts 12 de desembre per escoltar les intervencions del conseller destituït pel govern espanyol Raül Romeva, número 3 a la candidatura de Barcelona; la dirigent local barcelonina Eva Baró, que ocupa el lloc número 12 a la llista electoral, el cap de files d’ERC a l’Ajuntament, Alfred Bosch, i – com a novetat en la campanya dels republicans – l’exlíder de Podem Catalunya, Albano Dante Fachín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats