“Els costos i la burocràcia compliquen molt la gestió d’una entitat esportiva”

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiohostafrancs.cat/web/wp-content/plugins/seriously-simple-podcasting/php/classes/controllers/class-players-controller.php on line 180
RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
"Els costos i la burocràcia compliquen molt la gestió d'una entitat esportiva"
/

 

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/entrevista-al-president-l-ateneu-basquet-montserrat-bam_md_22658051_wp_1.mp3″]

El Basquet Ateneu Montserrat (BAM), una de les entitats més antigues del barri d’Hostafrancs celebra el seu 90è aniverari l’any 2018. El club, fundat l’any 1928 i un dels pioners de Barcelona en la pràctica d’aquest esport té en aquests moments 16 equips de bàsquet en diferents categories infantils i juvenils, masculins i femenins. El president de l’entitat, Josep Figuera, ha afirmat a Ràdio Hostafrancs que “els costos i la burocràcia compliquen la gestió d’una entitat esportiva”.

El BAM té la intenció de fer una activitat cada mes de l’any 2018 per commemorar el seu aniversari. L’acte de presentació dels actes previstos per celebrar l’efemèride es farà el dia 22 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE