play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Els dies 19, 20 i 21 de gener s’estrena ‘Mòbil’, el segon radioteatre produït i realitzat a Hostafrancs

Divendres 19 de gener, a les 22.00 h Ràdio Hostafrancs estrenarà ‘Mòbil’ un nou radioteatre de producció pròpia interpretat pel grup ‘No sabem on anem’. Es tracta d’una adaptació de l’obra original de Sergi Belbel, que grup teatral hostafranquí, sota la direcció d’Álvaro Rico, va representar els dies 6 i 7 de maig a la Fundació Cultural Hostafrancs. L’estrena de la versió radiofònica de ‘Mòbil’ tindrà tres passis diferents en l’emissió de Ràdio Hostafrancs (98.0 FM i radiohostafrancs.cat) al llarg del cap de setmana del 19 al 21 de gener.

‘Mòbil’ és una comèdia on, a partir d’una situació límit com és un atemptat terrorista, es posen qüestió les relacions entre les persones i fins a quin punt aquestes estan condicionades per la dependència dels telèfons mòbils. La versió sonora es va enregistrar els dies 30 i 31 de maig amb els mateixos actors que van interpretar l’obra cara al públic: Laura Codony, Marta Imbert-Bouchard, Pilar Alcoba i Sergi Domènech. El director del muntatge, Álvaro Rico, també intervé com a narrador en el radioteatre. L’adaptació radiofònica i realització ha anat a càrrec de Dídac Boza.

Els horaris d’emissió programats són els següents: divendres 19 de gener, a les 22 h; dissabte 20, a les 22 h, i diumenge 21, a les 19 h. Inicialment s’havia previst que l’estrena d’aquest programa hagués tingut lloc coincidint amb la Festa Major d’Hostafrancs, a començament del mes d’octubre, però els esdeveniments polítics dels darrers mesos han fet alterar les previsions de l’emissora del barri.

Aquesta és la segona producció de radioteatre que fa l’emissora d’Hostafrancs en col·laboració amb el grup ‘No sabem on anem’, vinculat a la Fundació Cultural Hostafrancs. L’any 2016 ja es va realitzar i emetre ‘Un enemic del poble’, d’Henrik Ibsen, sota la direcció de Ramon Codony.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *