“ERC no existia a alguns barris i això ha canviat” ALFRED BOSCH, president del grup d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/entrevista-a-alfred-bosch-president-del-grup-d-erc_md_23083837_wp_1.mp3″]

En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, el president del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, analitza la situació política a partir del baròmetre i dels resultats a Barcelona de les eleccions catalanes del 21 de desembre, uns comicis on Esquerra es va imposar al barri d’Hostafrancs com a força més votada amb el 20,4% dels vots, gairebé cinc punts per damunt de les dues candidatures que van empatar en segon lloc: Ciutadans i Junts per Catalunya

Bosch afirma que el seu partit “no se n’ha de refiar gens de les enquestes”, tot i que pren com “un bon senyal” el fet que, per primer cop, el baròmetre municipal publicat aquest mes de gener ha situat la formació en primera posició pel que fa a intenció directa de vot, amb un 16,5%, dues dècimes pel damunt de Barcelona en Comú, el partit liderat per l’alcaldessa, Ada Colau. Bosch admet que a alguns barris de la ciutat Esquerra era un partit que “no existia” fa pocs anys. Assegura que aquesta situació “ha canviat totalment” després de “picar pedra” als barris i posa com a exemple el barri de la Marina, on ERC s’ha situat com a segona força en les eleccions del 21-D quan “fins fa ben poc no hi teníem arrelament”.

 

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*