Les obres de Diputació-Creu Coberta s’acabaran al juny

La connexió del carrer Diputació amb Creu Coberta serà realitat el mes de juny. Es la data prevista per la finalització de les obres d’un espai on els vianants tindran prioritat, ja que només es permetrà la circulació de veïns, vehicles de servei i bicicletes.

L’Associació de Veïns d’Hostafrancs veu amb bons ulls aquesta obertura però no perd de vista que forma part d’un projecte urbanístic molt més ampli, recollit en el Pla General Metropolità de l’any 1976 i que afecta bona part del barri. Jordi Clausell, de l’Associació de Veïns, recorda que moltes persones viuen en habitatges que acumulen més de 30 anys d’afectacions urbanístiques, perquè el PGM preveia la connexió entre el carrer Diputació i la Gran Via. Per aquest motiu, Clausell, insisteix a reclamar una revisió del planejament i la desafectació de les cases afectades.

En declaracions a Ràdio Hostafrancs, el president del grup d’Esquerra Repùblicana a l’Ajuntament, Alfred Bosch, també s’ha mostrat partidari de canviar aquesta situació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open