El Bàsquet Ateneu Montserrat comença a celebrar els seus 90 anys

El Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM) ha iniciat l’any de commemoració del 90è aniversari del club. El 12 d’octubre de 1928, coincidint amb la Festa Major d’Hostafrancs, el BAM va jugar el primer partit de la seva història. Avui, 90 anys després, l’entitat compta amb més de 20 equips a diferents categories.

La celebració de l’aniversari del BAM ha començat amb l’acte que s’ha fet aquest dilluns 22 de gener a la Sala de Plens del districte de Sants-Montjuïc. L’acte ha servit per donar a conèixer el logotip commemoratiu dissenyat per Daniel Roura, que acompanyarà tots els actes commemoratius juntament amb el ‘crit de guerra’ tradicional del club: “A Hostafrancs, i tu i tu, BAM!”.

En l’acte de presentació del 90è aniversari del BAM han participat el president de l’entitat, Josep Figuera; la directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs, Mercè Velilla, el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa Busquets; la comissionada d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; el conseller de cultura i esports del districte de Sants-Montjuïc, Joan Sanromà, i el regidor de l’Ajuntament i diputat de la Diputació de Barcelona, Jordi Martí,

El president del BAM, Josep Figuera, ha presentat la programació commemorativa que preveu que hi hagi activitats tots els mesos d’aquest any 2018. Un cop acabada la presentació s’ha inaugurat, al mateix edifici municipal de Creu Coberta 104, una exposició que repassa la història del club mitjançant fotografies i les diferents samarretes que han portat els jugadors i jugadores al llarg dels darrers 90 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE