Alumnes de l’escola Joan Pelegrí guanyen un premi en un campionat de robòtica

Un equip d’alumnes de l’escola Joan Pelegrí ha obtingut el primer premi al disseny de robot en la First Lego League, un campionat internacional destinat a promoure les vocacions científiques i tecnològiques, que aquest cap de setmana ha celebrat un dels seus tornejos classificatoris a Girona. Quatre alumnes 3r i sis de 4t d’ESO de l’escola hostafranquina han participat en el disseny del robot guardonat dins del projecte ‘Hydro Dynamics’.

First Lego League és un programa internacional que implica 62 països, que promou l’interès per l’aprenentatge i l’experimentació de joves d’entre 10 i 16 anys. La lliga es planteja com un desafiament a la seva capacitat d’innovar i de trobar solucions reals als problemes de la societat mitjançant l’elaboració de projectes científics i la construcció i programació de robots autònoms.

 

El director de l’escola, Víctor Ranera, ha felicitat públicament els premiats a través de Twitter recordant que el centre té tradició tecnològica i que fa tres anys va impulsar un programa d’actualització de continguts que “està produint resultats reconeguts amb premis com aquest”

El torneig en el qual ha participat l’equip de l’escola Joan Pelegrí està organitzat per la Universitat de Girona. A nivell internacional, l’organització de la First Lego League és la Fundació Scientia, una entitat sense ànim de lucre que va posar en marxa aquesta iniciativa l’any 2006.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*