RÀDIO HOSTAFRANCS

El Casinet tindrà un nou rètol coronant l’escenari

L’escenari del Casinet d’Hostafrancs tornarà a estar coronat per un rètol, tal com havia estat històricament. El FAB Punt Multimèdia Casa del Mig ha posat en marxa un procés per acabar escollint un disseny d’aquest nou rètol i ho fa en el marc de la propera edició de la Mobile Week Barcelona. Es tracta d’un projecte que vol fomentar l’art, la ciència i la tecnologia. Tothom que ho vulgui pot proposar dissenys per al futur rètol que serà escollit per un jurat.

Un cop triat el disseny guanyador, seran alumnes de l’escola Joan Pelegrí els qui crearan físicament el rètol utilitzant una màquina làsser del mateix centre de la Casa del Mig. Finalment el rètol es col·locarà per damunt de l’escenari del teatre del centre cívic.

Les mides que haurà de tenir el rètol són: 27 centímetres d’alçada màxima i sis metres d’amplada. Algunes de les propostes que ha han rebut els organitzadors han estat realitzades per estudiants del barri.

Està previst a l’estiu el FAB Casa del Mig aculli una exposició amb els dissenys que hauran quedat finalistes i amb imatges de tot el procés fins a la col·locació del nou rètol.

Afegeix un comentari