Soroll de cassoles a Hostafrancs contra Felip de Borbó

RÀDIO HOSTAFRANCS
Soroll de cassoles a Hostafrancs contra Felip de Borbó
/

 

Al barri d’Hostafrancs també s’ha fet sentir aquest diumenge al vespre una sonora cassolada de protesta per la presència del rei d’Espanya Felip VI, en les hores prèvies a l’obertura del Mobile Word Congress, i en la primera visita que fa a Catalunya després del discurs del 3 d’octubre amb que va avalar la violència policial per reprimir el referèndum. Durant 15 minuts, entre les 21.00 h i les 21.15 h, s’han sentit el repic de cassoles i el clàxon de molts cotxes que circulaven per carrers com Consell de Cent i Creu Coberta.

La protesta, que s’ha fet a tots els barris de la ciutat coincidia amb el sopar protocolari que tenia lloc al Palau de la Música. Als carrers del voltant del Palau, centenars de persones es van concentrar per rebuitjar la presència de Felip de Borbó en una iniciativa convocada per l’ANC, Òmnium i els Comitès de Defensa de la República.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off